Vragen?

Veelgestelde vragen

Toen we vorig jaar de 2e editie van ons springkastelenfestival “Summer FestiBounce” op poten gezet hadden, werden al onze verwachtingen overtroffen. Wat een opkomst, zoveel blije gezichtjes, zoveel warme complimentjes, zoveel mensen die een leuke dag hadden beleefd en vol enthousiasme uitkeken naar een 2e editie. We zagen hoe belangrijk sociaal contact & amusement is voor groot en klein, zeker post-Corona was het een uitlaatklep voor velen.
 
En dat alles heeft ons, als oprichters, Summer FestiBounce nauw in het hart doen sluiten. Al die passie en enthousiasme stopten we nu in een vzw om onze focus op (Summer) FestiBounce te leggen en van dit evenement een levende, bloeiende, groeiende & vooral onvergetelijke ervaring te maken.
 
Voorzitter: Christophe Weymiens
Ondervoorzitter : Ellen Van Der Donckt
Secretaris/Woordvoerster: Silke Criel
Penningmeester: Jonas Van Doorsselaere
 

Ja, er is een gratis parking voorzien voor het festivalterrein voor een capaciteit van 350 wagens. Ook parking Donkoeverpark is beschikbaar. 

Uiteraard! Onze bar is gedurende het gehele evenement geopend. We voorzien ook foodtrucks om jullie van de nodige (spring)krachten te voorzien. 

Ook aan het Belgische weer hebben we gedacht. We voorzien een regenplan waarbij de optredens & de bar indoor zullen plaatsvinden en waar de springkastelen ook zoveel als mogelijk indoor geplaatst worden. 

We proberen zoveel mogelijk cash te vermijden en bieden daarom zowel payconiq als betaling met de bankapp aan. 

VZW Festibounce
Goudberg 12
9290 Overmere
Mail: info@festibounce.be
Tel.: 0493.62.45.23